Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Zahit Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı 58. Cadde No55/C Merkez/BAYBURT
Vizyon
Türk milli eğitiminin amaçlarını benimsemiş,milli ahlakın icaplarını samimiyetle yaşayan ilmi bir görüş ve anlayışına sahip çalışkan, kültürel mirası değerlendirebilen yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen din hizmetleri alanında mesleki yeterliliğe "önder" ve "örnek"bir kişiliğe sahip ve yüksek öğretime en iyi şekilde hazırlanan bireyler yetiştirilebilen bir kurum olmak, enerjisinin tümünü eğitim ve öğretime harcayan ve bütün çalışmalarla "takım ruhunu"yakalamış bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimiz,insana,inanca,düşünceye,ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışıyla yetiştirmek,toplumda sağlıklı bir din anlayşının oluşmasına katkıda bulunmak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına ve icatlarına cevap verebilecek zihisen donanımları ve becerileri kazandırmak ve icatlarına cevap verebilecek zihinsel donanımları ve becerileri kazandırmak.
SABAH : 08:30-11:40 ÖĞLE : 13:20-16:20
İNGİLİZCE-ARAPÇA
BELEDİYE SERVİSLERİ, TAŞIMALI SERVİSLER VE OKUL SERVİSLERİ.
7 ADET SERVİS MEVCUT
MERKEZ/BAYBURT
3 KM
Sportif Etkinlikler