HASAN BASRİ TOPSAKAL - MÜDÜR

Bayburt ili Kaleardı Mahallesinde 1972 yılında doğdu. Kaleardı ilkokulunu bitirdikten sonra hafızlık eğitimini de Örence Köyü Kur´an Kursu´nda tamamladı.1985-1992 yılları arasında Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuduktan sonra aynı yıl kazandığı Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu.1998 ´de ilk ataması mezun olduğu Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesine İHL Meslek Dersleri Öğretmeni olarak yapıldı.2000-2005 yıllarında Kaleardı 75.Yıl İÖO´nda DKAP Öğretmenliği yaptı.2006 yılında geri döndüğü BAİHL ´de 2015 yılına kadar öğretmenlik mesleğini sürdürdü.2015 yılında Korkut Ata Anadolu Lisesine Müdür baş Yardımcısı olarak atandıktan sonra Müdür Vekili olarak görev yaptı.Evli ve üç çocuk sahibi olan H.Basri TOPSAKAL Kurucu Müdür olarak atandığı Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesinde halen okul müdürü olarak görev yapmaktadır.